VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNSANİ YARDIM DERNEĞİ KEDİLER İÇİN EV YAPTI

1 Ağustos 2013

  Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi tarafından sokaklarda yaşayan kediler için yaptırılarak hizmete sunulan kedi evleri Almanya ...

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi tarafından sokaklarda yaşayan kediler için yaptırılarak hizmete sunulan kedi evleri Almanya İnsani Yardım Derneği’nin de dikkatini çekti.

Dernek üyeleri Cumhuriyet Parkı’nda gördükleri kedi evi projesini çok başarılı bularak bir benzerini Karaçayır Park'da ki boş bir alana yaptırarak Bolu Belediyesi’ne hediye ettiler. Almanya İnsani Yardım Derneği tarafından yaptırılarak Bolu Belediyesi’ne hediye edilen ve Karaçayır Park'da ki uygun bir alana yerleştirilen kedi evi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler şunları söyledi:

"Bolu Belediyesi olarak hayvanları koruyan ve gözeten bir belediyeyiz. Bu kapsamda köpekler için modern bir barınağımız varken, kediler için de belli noktalara sığınma ve barınma evleri yapıyoruz. İlimize misafir olarak gelen Almanya İnsani Yardım Derneği Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri’mizde iki gün boyunca iftar vermek ve sokak kedilerimiz için de bir adet sığınma evi yapmak istediklerini söylediler. Biz de bu tekliflerini memnuniyetle kabul ettik. İnsani Yardım Derneği üyelerine katkılarından ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum"

BU PROJEYİ ÇOK BAŞARILI BULDUK

Almanya İnsani Yardım Derneği üyesi Tevfik Özgün ise, "Bolu ziyaretimizde yapmış olduğumuz geziler esnasında Bolu Belediyesi'nin daha önce yaptırmış olduğu kedi evi örneklerini gördük ve bu projeyi çok başarılı bulduk. Dernek olarak Ramazan’da sadece insanlara değil, hayvanlara da yardım edilmesi gerektiğini düşündüğümüz için onlara bir desteğimiz olsun istedik. Bu fikirden yola çıkarak bir kedi evi yaptırdık ve bu evi de Bolu Belediyesi Karaçayır Park'da uygun bir alana koyarak hayvanların hizmetine sunduk"

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.