VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN GÖBEĞİNE TÜNEL AÇILIYOR!

1 Ağustos 2013

Bolu’nun en büyük projelerinden bir tanesi olan ve belediyenin hemen arkasında yapımı devam eden Kültür ...

Bolu’nun en büyük projelerinden bir tanesi olan ve belediyenin hemen arkasında yapımı devam eden Kültür Park Katlı Otoparkın pazar yerine kadar açılacak olan tünelin kazımına bayramdan sonra başlanacağı ifade edildi.

 

Kentin son yıllardaki en büyük projelerinden bir tanesi olan Kültür Park projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Proje tamamlandığında Bolu yeni yüzüyle bambaşka bir şehir olarak karşımıza çıkacak. Projenin içerisinde yer alan 1000 araçlık katlı otopark ile şehrimizi çekilmez hale getiren otopark probleminden de kurtarmış olacağız” dedi.

 

Pazaryerine kestirme yol

 

Kültür Park projesinin Bolu’nun en büyük projelerinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımız artık belediye önünden pazaryerine yürüyerek geçilebilecek. Bolu’nun bu projelerle yeni bir kimliğe kavuştuğunu hep birlikte göreceğiz. Üç bloktan oluşan katlı otoparkın B Bloğunun betonlama imalatını tamamladık. Şu anda iç mekânlarda ince imalatları yapıyoruz. A blokta yürütülen çalışmalarda yüzde 55 seviyelere geldi. Ayrıca Ramazan Bayramı’ndan sonrada Bol-Aş’ın batısından Hal Sokak’a inen yerden katlı otoparka kadar olan bölümde 5 metre genişliğinde, 4 metre yüksekliğinde toplamda 50 metre uzunluğunda tünel yapım çalışmalarına başlayacağız. İnşallah ekim ayında da çalışmaları tamamlayıp projeyi vatandaşımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.