VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ BÜYÜK TRANSFER

1 Ağustos 2013

İzzet Baysal Devlet Hastanesinde Dahiliye Uzmanı olarak görev yaparken emekli olan Dr. Murat Yapıcı ve ...

İzzet Baysal Devlet Hastanesinde Dahiliye Uzmanı olarak görev yaparken emekli olan Dr. Murat Yapıcı ve yine aynı hastanede görev yapan Bolunun önde gelen Genel Cerrahlarından biri olan Dr. Sedat Sadal Özel Çağsu Hastanesi’ne transfer oldular.

İlimizin önde gelen 2 önemli doktorunu Özel Çağsu Hastanesi kaptı. İzzet Baysal Devlet Hastanesinde Dahiliye Uzmanı olarak görev yaptığı sırada emekli olan Dr. Murat Yapıcı bayramdan sonra Özel Çağsu Hastanesi’nde görev yapmaya başlayacak. Yine İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrah Uzmanı olarak görev yapan Dr. Sedat Sadal’da Özel Çağsu Hastanesi ile anlaştı. Sadal’da tıpkı Yapıcı gibi bayramdan sonra Özel Çağsu Hastanesi’nde çalışacak.

Özel Çağsu Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, 2 önemli doktoru bünyelerine katmaktan son derece memnun olduğunu dile getirerek hizmet kalitelerini her geçen gün arttıracaklarını ifade etti.

1 yorum yapılmış
  • enver aytar
    31 Temmuz 2013 • 11:00
    yemin ederim sedat hocayı santrafora koyy murat hocamıda koy liborayaaa bak bu sene kesin süperligdeyizzz,boş zamanlarındada hastanede olurlar mükemmel transfer tebrikler cavit hocam ,zaten boluspora alınan oyuncularında yaşı bu iki degerli hocamla aynı sayılır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.