VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE BELEDİYESİ EMEĞİ GEÇEN KİMSEYİ UNUTMADI

31 Temmuz 2013

  Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın belediye iftarında eski ve yeni çalışanlar ile eski ve yeni ...

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın belediye iftarında eski ve yeni çalışanlar ile eski ve yeni meclis üyeleri bir araya geldi.

Gerede Belediyesi, personel arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla iftar verdi. Esentepe Havuzlu Bahçede düzenlenen Gerede Belediyesi Geleneksel İftar Yemeğine, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Ömer Baygın, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Allar, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, emekli olan ve halen çalışmakta olan belediye personeli katıldı.

Ömer Baygın iftara katılanlara teşekkür ederek, "Bu güzelliklerin, bu mutlulukların, bu birlikteliklerin ebediyen devam etmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum" dedi.

Fehmi Küpçü ise, "Cenab-ı Allah bu mutluluğumuzu birlikteliğimizi daim kılar, sağlık, sıhhat içerisinde ailelerimizle sevdiklerimizle beraber Ramazan Bayramına ulaştırır" diyerek yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.