VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKŞEMSEDDİN DİYARINDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ

30 Temmuz 2013

  Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, Akşemseddin diyarı Göynük'te meydanda kurulan yer ...

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, Akşemseddin diyarı Göynük'te meydanda kurulan yer sofralarında iftarlarını açtılar.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Ali Ercoşkun, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Göynük'te incelemelerde, bulunup esnafları ziyaret ettiler. Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, TOKİ tarafından yaptırılan konutların ve devlet hastanenin inşaatını gezdiler. Devlet hastanesini kat kat gezen Fehmi Küpçü, yetkililerden bilgi alırken, inşaattan TOKİ konutlarına ve Göynük'e baktı. Küpçü ve Ali Ercoşkun daha sonra esnafları ziyaret ettiler.

Her gün bir ilçeyi ziyaret edip, iftarlarını açan milletvekilleri ise bu kez Göynük'te bambaşka bir sofra ile karşılaştı. Göynük Belediyesi'nin meydanda kurduğu yer sofralarında iftar açıldı. Küpçü iftarda önce sofraları gezerek vatandaşlarla sohbet ederken, yer sofrasında oturan çocuklarda yakında ilgilendi. Küpçü, Ercoşkun, Sayın ve Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan birlikte yer sofrasında iftarlarını açtılar. Akşemseddin Camii'nde teravih namazlarını kılan milletvekilleri daha sonra vatandaşlarla sohbet ettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.