VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNCEAYAN'DAN AKIL ALMAZ AÇIKLAMA

29 Temmuz 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan komik ve komik olduğu kadar düşündürücü bir açıklamaya imza attı. İnceayan, ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan komik ve komik olduğu kadar düşündürücü bir açıklamaya imza attı. İnceayan, yabancı golcü oyuncu aldıktan sonra transferin sonlanacağını söyledi. Bizde sevgili Başkanımıza şunu söylemek istiyoruz. “Hazırlık maçlarında takımı izledik. Sayın başkan bu takıma 4 tane banko oynayacak adam lazım, sonra kafayı taşlara vurmayalım”

Yeni sezon hazırlıklarının kendi tesislerinde devam ettiğini ifade eden İnceayan, hazırlıkların çok iyi gittiğini, oynanan hazırlık maçlarında ortaya konan mücadeleden memnun olduğunu, üç ya da dört hazırlık maçı yaparak lige hazır olacaklarını söyledi.

“TRANSFER DOSYASINI KAPATIYORUZ”

İnceayan, yabancı oyuncunun transferi konusunda son aşamaya gelindiğini belirterek, "Santrafor bölgesine bir yabancı oyuncu almayı düşünüyoruz. Bunun için görüşmelerimiz var. Görüştüğümüz oyuncu bir kaç gün içerisinde Bolu'ya gelecek. Yabancı oyuncu transferinden sonra transfer dosyasını kapatacağız" diye konuştu.

“HEDEFLENEN NOKTAYA ULAŞILACAK”

İyi bir takım kurmak için çalıştıklarını ifade eden İnceayan, "Takımda yer alan oyuncular giymiş oldukları formanın hakkını vermek için mücadele edecek oyuncular. Bizim ve oyuncularımızın hedefleri var ve bu hedefler doğrultusunda mücadelemizi yapacağız. Çok zorlu bir lig olacağını herkes gibi bizde biliyoruz. İlk hedefimiz ligde Boluspor'a yakışır bir şekilde mücadele etmek. Birlik ve beraberlik içerisinde hedeflediğimiz noktalara ulaşacağız" şeklinde konuştu.

www.bolusampiyon.com

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    28 Temmuz 2013 • 11:00
    nolcak yani buda cebini dolduracak cıkacak gidecek
  • yuksel14
    28 Temmuz 2013 • 11:00
    İŞTE BU KADAR..bekle bizi 2.lig geliyoruz yani bu sene 2.lik senesi olacak.inceayanın yönetimi bu kadar olur..adamın niyeti boluspor değil..gecen yıl bile hazırlık maçlarında iyidik bu şene hiç iş yok..yırtık banko tıransverler yapamıyoruz...
  • yuksel14
    28 Temmuz 2013 • 11:00
    desenize busene 6.7 hafta sonra yönetim istifa diye bağıracaz..birde biletleri 15 yapmış bu tıransferlerle bu oyunla kim kombine alır..ilk 4.5 maç sonra hiç kimse ayak basmaz inşallah düşmeyiz...ulan beçikoğlu ve abat musallat ettiniz bu adamı...alaattin bey destek veriyormuştu versin bakalım şimdide görelim....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.