VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Türkiye'yi rahatlatan haber!

28 Temmuz 2013

Türkiye’nin birçok ilinde hırsızlık suçundan aranan ve 60’ın üzerinde suç kaydı bulunan A.Y. isimli azılı ...

Türkiye’nin birçok ilinde hırsızlık suçundan aranan ve 60’ın üzerinde suç kaydı bulunan A.Y. isimli azılı hırsız, Bolu polisinin operasyonuyla bir evin bahçesinde saklanırken yakalandı. Hırsız, Gölyüzü Mahallesi’nde bir tekel bayisini soymak isteyince olanlar oldu.

 

Ankara’dan hırsızlık için yola çıkan A.Y., sabah saat 04:30 sıralarında Bolu’ya gelerek birçok işyerini soymayı planladı. Zanlı ilk girişimini Gölyüzü Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Bir tekel bayisini gözüne kestiren hırsız, kepenkleri açarak dükkanın kilidini kırdı. Tekel bayisine giren hırsız, bir anda içeride yatan dükkan sahibi N.K. ile karşılaşınca koşarak kaçmaya başladı. Durumu polise bildiren müşteki N.K. hırsızın yakalanması için şikayetçi oldu. Gölyüzü Mahallesi’ne yönlendirilen ekipler, ara sokakları ve tekel bayisinin bulunduğu alanı abluka altına aldı. Uzun süre polislerle kovalamaca yaşayan zanlı, daha sonra bir evin bahçesine atlayarak saklandı. Hırsızın bahçede olduğunu fark eden polisler, evin etrafını sararak A.Y.’yi yakaladı.

Pişkin hırsız

Emniyete götürülen zanlının üzerinden sahte kimlik çıkarken, birçok ilde hırsızlık suçu işlediği ve 60’ın üzerinde suç kaydının olduğu tespit edildi. Emniyetteki ifadesinde birçok işyerinden hırsızlık yapmayı planladığını itiraf eden A.Y.’nin adliyeye çıkarılışı sırasında gülümsemesi ve rahat tavırları dikkat çekti.

1 yorum yapılmış
  • melungeon
    28 Temmuz 2013 • 11:00
    adamın şaftı kaymış..asın laneti...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.