VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU OYUNLA ZOR...

28 Temmuz 2013

Boluspor, ligin başlamasına az zaman kala oynadığı hazırlık karşılaşmasında umut vermedi. Kırmızı beyazlılar 2. Lig ...

Boluspor, ligin başlamasına az zaman kala oynadığı hazırlık karşılaşmasında umut vermedi. Kırmızı beyazlılar 2. Lig Takımlarından Bugsaşspor’a karşısındaki oyunu taraftarı düşündürdü.

Ligin yaklaşmasıyla birlikte ideal kadrosunu oluşturmaya çalışan Boluspor, 6’ncı hazırlık karşılaşmasında Polatlı Bugsaşspor’u, Ali Güzeldal’ın penaltı golüyle 1-0 yendi. Ancak oynanan oyun izleyenleri memnun etmedi.

TEK GOL PENALTIDAN

Bugüne kadar 5 hazırlık karşılaşması oynayan ve bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2 yenilgi ve tek beraberlik alan Boluspor, 6’ncı hazırlık karşılaşmasında 3’ncü galibiyetini elde etti. Atatürk Stadyumu’nda Ankara ekibi Polatlı Bugsaşspor’u ağırlayan kırmızı beyazlı takım, maça Fırat, Hakan, Cemil, Zlatkov, Sercan, Fatih, Alican, Dimitrov, Emre, Ali ve İskender on biri ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarım saatlik diliminde iki takımda pozisyonlar bulamadı. Dakikalar 45’i gösterdiğinde İskender yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Ali Güzeldal’ın ağları havalandırıp soyunma odasına takımını 1-0 önde soktu.

GENÇLER HAREKETLENDİRDİ

 İkinci yarıya aynı kadro ile başlayan Teknik Direktör Ali Beykoz, ilerleyen dakikalarda genç oyuncular Orhun, Onur, Mehmet Can, Tolga, Emrah gibi isimleri alarak maça heyecan getirdi. Gençlerin oyuna girmesiyle hareketlenen takım, farkı artıramadı. Karşılaşmayı izleyen az sayıda taraftar, golden çok oynanan oyun ve ayağa pasları alkışlarla kutladı. Bugsaşspor’u tek golle mağlup eden takım, yarın oynayacağı Tavşanlı Linyitspor karşılaşması öncesi dinlenmeye başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.