VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KEÇİÖREN, YENİÇAĞA'YI CANLANDIRACAK

28 Temmuz 2013

  Keçiören Belediyesi, Yeniçağa'nın park ve bahçelerinin düzenlenmesi, Yeniçağa Gölü'nün etrafında yürüyüş yolları yapılması için proje ...

Keçiören Belediyesi, Yeniçağa'nın park ve bahçelerinin düzenlenmesi, Yeniçağa Gölü'nün etrafında yürüyüş yolları yapılması için proje hazırlamaya başladı. Proje ile Yeniçağa Gölü'nün turizm potansiyelinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Keçiören Belediyesi'nde görevli mimar, inşaat mühendisi, harita mühendisi ve harita teknikerinin yer aldığı teknik heyet, Yeniçağa'daki park ve bahçelerin yeniden düzenlenmesi, Yeniçağa Gölü'nün çevresinde yürüyüş yolu yapılması ve çevresinin düzenlenmesi için incelemelerde bulundu. Teknik ekip, özellikle Yeniçağa Gölü etrafında hazırlayacakları projelerle gölün turizm potansiyelini yükseltmeyi hedefliyor.

Keçiören Belediyesi'nden talep de bulunmaları üzerine ilçede incelemede bulunan teknik ekibe teşekkür eden Başkan Ahmet Kızıltan, ilçenin çehresini değiştirmek turizm merkezi haline çevirmek için yapılan çalışmalara devam edileceğini, diğer çevre belediyelerle yapılan görüşmelerle ilçeye birçok konuda destek alındığını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.