VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERİCEK'TEN ÜNİVERSİTEYE MUHTEŞEM CAMİ

26 Temmuz 2013

Erpiliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ericek'in, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü'nde yaptırdığı caminin inşaatına ...

Erpiliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ericek'in, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü'nde yaptırdığı caminin inşaatına dualarla başlandı. Osmanlı-Selçuklu mimari tarzında yapılacak Ali Ericek İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde ayrıca 600'er metrekarelik araştırma merkezi, seminer salonu, İslami Bilimler Kütüphanesi ve kadınlar için bir cami ile 250 metrekarelik sosyal alanlar yer alacak.

Ali Ericek İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nin temel atma törenine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Rektör Hayri Coşkun, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Ali Ericek ve ailesi, öğretim görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı. Duaların okunmasının ardından caminin temeline harç atıldı. 3 bin 500 kişilik cami İlahiyat Fakültesi ile entegre olarak çalışacak. Osmanlı-Selçuklu mimarisi tarzında yapılacak, 2 minareli cami toplam 5 bin metrekare alana sahip olacak. Toplam bin 250 metrekare cemaat alanına sahip olacak camide, 600'er metrekarelik araştırma merkezi, seminer salonu, İslami Bilimler Kütüphanesi ve kadınlar için bir cami ile 250 metrekarelik sosyal alanlar yer alacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.