VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

500 ÇOCUK ÖNCE EĞLENDİ, SONRA İFTARLARINI AÇTI

26 Temmuz 2013

  Gerede Belediyesi'nin organizasyonu ile çocuklar İbiş ile Memiş, Hacivat ve Karagöz ile orta oyunları ve ...

Gerede Belediyesi'nin organizasyonu ile çocuklar İbiş ile Memiş, Hacivat ve Karagöz ile orta oyunları ve yarışmalarla eğlenirken, daha sonra iftarlarını açtılar.

Yenimahalle İlkokulu'nun bahçesinde düzenlenen 500 kişilik iftar programına Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Belediye Meclis Üyeleri Mehtap Demirses Burku, Kemal Çeliksu, Metin Yüksel, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, okul müdürleri ve iftar programının sponsoru hayırsever iş adamı Suat Yamanel katıldı. İftar programı Bilgi Evi korosunun seslendirdiği ilahilerle başladı. İbiş ile Memiş'in sahne alması ile çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar yapıldı. Ardından geleneksel orta oyununun sahnelendiği iftar programında Hacivat-Karagöz Gölge oyunu kahkahalarla izlenildi.

İftar yemeğinin ardından konuşan Belediye Başkanı Ömer Baygın, "Bu kurulan sofralar birçok sofradan çok daha güzel. Bir sürü iftara katılıyoruz ama en anlamlısı bu iftar. Organizasyona katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Müftülüğümüze, sponsorumuza, hocalarımıza, öğrencilerimize, belediye personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.