VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK...

25 Temmuz 2013

Seçimlere hızlı giren CHP'de kazan kaynamaya başladı. Merkez İlçe Yönetimi'nin düşmesinin ardından il yönetimi de ...

Seçimlere hızlı giren CHP'de kazan kaynamaya başladı. Merkez İlçe Yönetimi'nin düşmesinin ardından il yönetimi de düştü. Tanju Özcan il yönetiminin düşmesini değerlendirerek, “Bundan sonrası Genel Merkezin işi. Kongreler seçim sonrası yapılacaktı, artık seçimden önce yapıp seçime gideriz” dedi.

CHP'de Merkez İlçe Yönetimi'nin ardından il yönetimi de düştü. Merkez İlçe Başkan Adaylarından Mehmet Özdemir'in eşi Emel Özdemir'in istifası sonrası Yönetim Kurulu 13 kişiye düştüğü için tüzük gereği il yönetimi de düşmüş oldu. Bundan sonra Genel Merkez İlçe Yönetimi'nde olduğu gibi kayyum heyeti atayacak ve 45 gün içerisinde Kongre gerçekleştirilecek.

“NORMAL GELİŞMELER”

Yaşanan gelişmeleri değerlendiren Milletvekili Tanju Özcan, 'İstifa sonrası tüzük gereği Yönetim'de düşmüş oldu. Bunlar normal gelişmeler' dedi.

İstifaların, 'görev değişikliği' taleplerini ortaya koyduğunu vurgulayan Tanju Özcan, 'Bu son istifayla Yönetim düştü. Herhalde yönetimdeki arkadaşlar görev değişikliği istemişler. Kongrelerimizi seçim sonrası yapacaktık, artık seçim öncesi yapıp, yeni yönetimlerle seçim çalışmalarına başlayacağız. Yaşanan bu sürece olumsuz değil, olumlu bakmak lazım. Bundan sonra söz Genel Merkez'de' şeklinde konuştu.

www.bolutakip.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.