VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞOK SÖZLER....

25 Temmuz 2013

Kamuoyunda çevresindeki spor adamlarına, gazetecilere ve yöneticilere sert tavırları, hoş olmayan hitap şekliyle tanınan Fenerbahçe ...

Kamuoyunda çevresindeki spor adamlarına, gazetecilere ve yöneticilere sert tavırları, hoş olmayan hitap şekliyle tanınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın elini sıkmayınca nezaketsiz davranınca İnceayan çok üzülmüş. Boluspor Başkanı, “Koskoca başkan olmuş nezaketten nasibini almamış” dedi.

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceaayan, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’a ateş püskürdü. İnceayan, Aziz Yıldırım’ın Düzce’de oynanan maçta kendisine karşı davranışlarından rahatsız olduğunu söyledi. İnceayan’dan alınan bilgiye göre Boluspor Topuk Yaylası’nın 3.etap kamp döneminde kullanmak istedi. Ancak Yıldırım bu talebe net bir cevap vermedi.

“ELİMİ BİLE SIKMADI”

Bir TV kanalında yayınlanan programa katılan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan Boluspor’un Düzce Stadı’nın açılışı için Fenerbahçe ile 19 Temmuz’da oynadığı hazırlık maçında Aziz Yıldırım’ın kendilerine karşı davranışlarının hoş olmadığını söyledi. İnceayan konuyla ilgili açıklamasında, “Aziz Yıldırım’la yan yana geldiğimde ayağa kalkmadı, elimi doğru dürüst sıkmadı” dedi.

  

“İNSANA SAYGIYI KAYBETMİŞ”

Aziz Yıldırım’ın tavrı Boluspor cephesinde hiç hoş karşılanmazken, devamında Mehmet İnceayan’ın Topuk Yaylası’nda kamp ve hazırlık maçı yapmak üzere Aziz Yıldırım’dan 1 haftalık tesisin Boluspor’a tahsisi için yaptığı istedi. Yıldırım’ın hal ve hareketlerini eleştiren İnceayan, ”Koskoca Fenerbahçe’nin Başkanı olmuş ama Nezaketi ve İnsana saygıyı kaybetmiş” diyerek sözlerini noktaladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.