VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ SÖZ VERDİĞİ 3 KARDEŞE FORMA HEDİYE ETTİ

25 Temmuz 2013

  Bolu Valisi İbrahim Özçimen kendisinden forma isteyen üç kardeşin isteğini kırmayarak, forma hediye etti. Geçtiğimiz günlerde ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen kendisinden forma isteyen üç kardeşin isteğini kırmayarak, forma hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde bir ailenin evine giderek burada iftar yapan ve aile ile sohbet eden Vali Özçimen, bu ziyarette kendisinden forma isteyen üç kardeşe verdiği sözü tuttu. Gökhan, Barış Durmuş ve Muhammed kardeşler, Galatasaray'ın formalarını, Vali Özçimen'in evlerine iftar misafiri olduğunda istemişlerdi. Derslerini soran ve karnelerinin iyi olduğunu öğrenen Vali Özçimen, Galatasaray'ın yeni sezon formalarını kendilerine hediye edeceğinin sözünü vermişti.

Üç kardeşe formalar alan Vali Özçimen, geleceğimizin teminatı olan çocuklara ne kadar hizmet edilirse, ne kadar eğitim verilirse ileride bunun meyvelerinin toplanacağını kaydetti. Çocuklarının hayallerinin de son derece masum istekler olduğunu kaydeden Özçimen, "Onların mutluluğunu görünce birden o mutluluk bizlere geçiyor. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Onlara ne alsak, ne verirsek azdır" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.