VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5 BİN KİŞİ PARKTA İFTARINI AÇTI

25 Temmuz 2013

  Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği, Bolu Atatürk Orman Parkı’nda verdiği iftarda 5 bin kişiyi ...

Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği, Bolu Atatürk Orman Parkı’nda verdiği iftarda 5 bin kişiyi ağırladı.

İHH’nın, dün Atatürk Orman Parkı'nda verdiği iftara yaklaşık 5 bin kişi katıldı. İftardan önce yemek dağıtımı yapılırken, yemek almak için sıraya girenler uzun kuyruklar oluşturdu. Yemeklerini alanlar parkta masalara ve yeşil alanlara oturarak iftarlarını açtılar. Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun iftardan önce İHH yetkilileriyle ve vatandaşlar görüşerek, sohbet etti. Yapılan duaların ardından yaklaşık 5 bin kişi birlikte iftarını açtı.

Konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye davet edilen Bolu-İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı, "İftar sofralarında amacımız açlığımızı gidermek değil, Ramazan ayının kendine has atmosferinde, Ramazan sofrasının maneviyatından tat almaktır. En önemlisi; manevi ortamda bir araya gelmek, aynı sofrada oturmanın lezzetini yaşamak, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmektir. Bolu İnsan Hakları Hizmet Derneği olarak, böylesine anlamlı bir etkinliği gerçekleştirdiğimiz bu atmosferde, gönüllülerimiz ve vatandaşlarımızla bir arada olmak, bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu" dedi.

Sarımsakcı, "Birçok bölgeden ve yöreden iftarımıza katılan binlerce gönül dostumuz var. Sizlerin böyle bir mübarek günde, davetimize ve dolayısı ile soframıza teşrifiniz, bizim için şereftir" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.