VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUDURNU'DA CHP'NİN ADAY ADAYLARI BELLİ OLDU

25 Temmuz 2013

  Mudurnu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nın iftarı esnafları buluşturdu. Mudurnu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hulusi Diker, ...

Mudurnu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nın iftarı esnafları buluşturdu. Mudurnu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hulusi Diker, CHP'den Mudurnu Belediye Başkan aday adayı, Taşkesti Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Selami Gürcan'ın ise Taşkesti Belediyesi Başkan aday adayı oldu.

Mudurnu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nca verilen iftara CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Mudurnu Kaymakamlığı'ndan Bolu Vali Yardımcılığı'na atanan Nurullah Ertaş, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, CHP Bolu İl Başkanı Fügen Kara, başbakanın benzeri Rafet Özdemir, Düzce Şoförler Odası Başkanı Orhan Yılmaz, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. İftardan önce yapılan sohbetlerde her zaman olduğu gibi Rafet Özdemir yine ilgi odağı oldu. İftarın açılmasının ardından yapılan CHP'den Mudurnu Belediye Başkan aday adayı olan Hulusi Diker ile Taşkesti Belediye Başkan aday adayı olan Selami Gürcan, CHP'lilerle sohbet ettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.