VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A HEM STOPER HEM GOLCÜ

24 Temmuz 2013

Boluspor dış transferde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Metin Depe ve Çin'in Chengdu Blades takımında forma giyen ...

Boluspor dış transferde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Metin Depe ve Çin'in Chengdu Blades takımında forma giyen Bulgar futbolcu Gerasim Zakov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine kadrolarını güçlendirmek için çalıştıklarını ifade eden Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “2 oyuncumuzda Boluspor’a yapacakları katkıyı tartışmaya gerek yok. Metin kendini ispatlamış bir oyuncu. Zakov hızlı bir futbolcu. Artık lige en iyi şekilde hazırlanmanın planlarını yapıyoruz. Transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 Boluspor'un PTT 1. Ligin kuvvetli ekiplerinden biri olduğunu söyleyen Metin Depe, “Boluspor’un büyük bir camia olduğunu biliyorum. Her yıl şampiyonluk hesapları yapılıyor. İnşallah bu yıl şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Forvet oyuncusu Gerasim Zakov da Boluspor’un şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağından şüphesi olmadığını söyledi.

 

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    23 Temmuz 2013 • 11:00
    bu iş zor bu lig iyi bir golcü zenci olmayınca olmaz.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.