VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'NİN ADAYININ KADERİNİ ONLAR BELİRLEYECEK

23 Temmuz 2013

CHP, Bolu'daki belediye başkan adayını belirleme yöntemini belirlemek için 28-31 Temmuz tarihlerinde görüşmeler yaparak kararını ...

CHP, Bolu'daki belediye başkan adayını belirleme yöntemini belirlemek için 28-31 Temmuz tarihlerinde görüşmeler yaparak kararını verecek. Heyette Bolu'nun yakından tanığı genel başkan yardımcıları Umut Oran ile Gökhan Günaydın da bulunacak.

Yerel seçimler için erken davranan CHP, çalışmalarını sürdürüyor. CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, partinin genel başkan yardımcıları Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan'dan oluşan heyet, 28-31 Temmuz tarihleri arasında Bolu'nun da aralarında bulunduğu 30 il başkanıyla görüşecek. Heyet, her ilin milletvekili, denetmen milletvekili, parti meclisi üyesi, örgütlenme denetmenlerinin de bulunacağı toplantılarda aday saptama yöntemi konusunda örgütlerin görüşlerini alacak.

Bihlun Tamaylıgil ve genel başkan yardımcılarının imzasının bulunduğu genelgede, il başkanlarının, partinin genel merkezinde yapılacak toplantı öncesinde tüm ilçe başkanlarıyla toplantı yapmaları ve aday belirleme konusunda ilçe başkanlarının da görüşlerini almaları istendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.