VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KANTİNİN İHALESİNİ 1 MİLYON 60 BİN LİRA İLE KAZANDI

23 Temmuz 2013

  Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nin kantin ihalesinin bedelinin düşürülmesi amacıyla metrekaresi düşürülürken, Düzce Üniversitesi Araştırma ve ...

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nin kantin ihalesinin bedelinin düşürülmesi amacıyla metrekaresi düşürülürken, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin kantininin ihalesinde uçuk bir bedel ortaya çıktı. Kantinin işletmecisi Orhan Uçar, 1 milyon 60 bin lira ile kantinin 1 yıllık işletmesini kazandı.

Köroğlu Devlet Hastanesi'nin kantini yıllık 251 bin 357 lira bedelle ihaleye çıkarılırken, ihaleye talipli çıkmadığı ifade edilerek, 307 metrekarelik kantin 157 metrekareye düşürülerek, 150 metrekarelik kısmı mescide dönüştürüldü. Düzce Üniversitesi'nin kantininin ise uçuk bir bedelle ihale edilmesi dikkat çekti. Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı'na ait kantinin geçtiğimiz mayıs ayında valilik kararı ile kapatılmasının ardından başhekimlik ve rektörlük arasında gidip gelen ihale yetkisi rektörlüğün yetkiyi almasının ardından bugün yapıldı. İnternet üzerinden canlı yayınlanan Düzce Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi kantini ihalesine 11 firma katıldı. Diğer firmaların çekildiği ihalede fiyat yükseltilmesi nedeniyle iki firma arasında büyük rekabet yaşandı. Vakıfın daha önceki tedarikçisi Orhan Uçar (Uçar Gıda) uçuk bir fiyata ihaleyi aldı. Uçar, 1 milyon 62 bin liraya 1 yıllığına ihaleyi kazandı.

1 yorum yapılmış
  • Hulyakiraz
    12 Nisan 2018 • 03:38
    Birdaha o kantine girmemi tövbe.kasada cirkefmi çirkef bir kız.10 tl verdim birsimit bir çay aldım. 10 değil 5 verdin dedi.musteri memnuniyetinin değeri yok.minnetsiz ricasız bir isletme.sabah sabah 6.5 tiye bir r simit bir çay birde kazık yedim.Hakkimi helal etmiyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.