VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN VEFASIZLIK GÖRDÜ, GENÇLİK MECLİSİ'NDE GÖREVE BAŞLADI

23 Temmuz 2013

Eski Ak Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Emre Sarıer partiden istifa etmesinin ardından, Bolu ...

Eski Ak Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Emre Sarıer partiden istifa etmesinin ardından, Bolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nde başkan yardımcılığı görevine başladı. Emre Sarıer, Ak Parti'de projelerine karşılık, vefasızlık gördüğünü söyledi.

Emre Sarıer, Ak Parti Gençlik Kollarından İstifasından sonra Bolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nde başkan yardımcılığı görevine başladı. Bir süre gençlik kollarında aktif olarak çalışan Emre Sarıer yönetim içindeki sıkıntılar nedeniyle kendi isteğiyle istifasını verip, Bolu Gençlik Meclisi'ni tercih ettiğini belirterek, "Ak Parti Gençlik Kollarında birbirinden güzel projelere destek çıktım, ama karşılığında vefasızlık gördük. Bu nedenle Bolu Kent Konseyi Gençlik Meclisini daha sıcak çalışmalarından dolayı ve samimi bir ortam olması nedeniyle tercih ettim. Görevimi Gençlik Meclisi'nde daha iyi çalışarak, güzel projeler üreteceğimize, Bolu'ya daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum" dedi.

Gençlik Meclisi Başkanı Selçuk Akbay yardımcılığına getirdiği Emre Sarıer'i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.