VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HANİ HUKUKA İNANIYORDUNUZ. MAHKEME KARARINI NEDEN GÖRMÜYORSUNUZ?

23 Temmuz 2013

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tarakçı’nın yine yönetim kurulu üyesi olan Ayşe Bozacı’ya ‘internet ...

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tarakçı’nın yine yönetim kurulu üyesi olan Ayşe Bozacı’ya ‘internet yoluyla hakaret’ suçu işlediği mahkemece tescillenmesinin ardından gözler yönetimin ne yapacağına çevrilmişti. Basında Ali Ercoşkun'a yakınlığı ile bilinen Sedat Tarakçı’nın disiplin kuruluna sevk edildiği haberi üzerine il başkanlığı bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. İl yönetimi bayan üyesinin uğradığı haksızlığı görmezden gelerek topu yine basına attı. Her fırsatta hukuka inandıklarını söyleyen AK Parti il yönetimi mahkemenin Sedat Tarakçı aleyhinde verdiği kararı görmezden geldi.

Tarakçı’nın disiplin kuruluna sevk edildiği yolunda alınan bilgiler AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın tarafından yalanlandı. Bu yönde çıkan haberlere İl Başkanlığı tarafından bir açıklama gönderildi. İşte gönderilen o açıklamayı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyor ve kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

  

Geçtiğimiz gün bazı gazeteler ve internet sitelerinde yer alan “TARAKÇI DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ?” başlıklı haberin gerçeği yansıtmaması üzere gönderilen düzeltme metnidir.

 

Bolu Gündem Gazetesi’nin 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü manşet atlından ile 4.sayfada ve bazı internet sitelerinde yer alan “TARAKÇI DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ” başlığı ile yayımlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Habere konu olan İl Yönetim Kurulu Üyesinin İl Yönetim Kurulu tarafından ‘Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk ettiği sözde haber, medyanın doğru bilgilendirme ilkesiyle bağdaşmayan, tamamıyla yoruma ve zanna dayalı bir yazıdır. Bu tür sözde haberlerin hem partimize zarar vermek, hem de kamuoyunu yanlış bilgilendirerek insanların doğru haber alma hakkını ihlal etme sonucu doğurmaktadır.

Basın meslek ahlakı ilkeleriyle bağdaşmayan bu haberlerin, haberinin yayınlandığı aynı sayfa, aynı sütun ve aynı punto da yayınlanarak düzeltilmesini önemle rica ederiz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.