VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAZIN ORTASINDA SOBA YAKILDI

23 Temmuz 2013

  Dün gece hava serinlerken, yaylalarda evleri bulunanlar hava sıcaklığının 4 dereceye düşmesi üzerine sobaları yaktı. Dün ...

Dün gece hava serinlerken, yaylalarda evleri bulunanlar hava sıcaklığının 4 dereceye düşmesi üzerine sobaları yaktı.

Dün gece, Meteoroloji'nin verilerine göre Bolu kent merkezinde hava sıcaklığı 10.5 dereceye, Bolu Dağı'nda ise 7.8 dereceye, Gerede'de 6.8 dereceye düştü. Yüksek kesimlerde bulunan yaylalarda ise hava sıcaklığı 4 dereceye düştü. Dün gece iftarın ardından dışarı çıkanlar serin hava nedeniyle üşürken, yaylada evleri bulunanlar ise soba yaktı. Dün gece, Abdullah Uzun twitter'dan sobanın etrafında toplanan Abdullah Abat, Tahsin Akduman ve arkadaşlarının ısınmaya çalıştıkları sırada çektiği fotoğrafları paylaşırken, Tahsin Akduman'ın kaban giyinip, bere takması ise dikkat çekti.

1 yorum yapılmış
  • Fuat Bayramoğlu
    22 Temmuz 2013 • 11:00
    rAMAZAN AYINDAYIZ.Oruç tutmada Allahüteala bizlere kolaylık dilemesini şaşkınlıkla ve şükür ederek takip ediyoruz. Oruç tutarken Uzun denilen zaman diliminde zorlanmadığımız gibi, her türlü imkanla , bereketlerle karşılaşıyoruz. Bu habere çok teşekkür ederim. Zaman olarakta ilginç bir dönem yaşıyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.