VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PROJE ÜRET, AB'DEN HİBEYİ AL

22 Temmuz 2013

  Bolu İl Dernekler Müdürlüğü ile Bolu İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, derneklere yönelik projeler ...

Bolu İl Dernekler Müdürlüğü ile Bolu İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, derneklere yönelik projeler konusunda bilgilendirme toplantısı kapsamında hibe programları ve projeler ile ilgili bilgiler verildi.

Bolu Valiliği Yedigöller Toplantı Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına dernek başkanları ve temsilcileri katıldı. İl Dernekler Müdürü Refik Özçelik projelerin önemine değinerek, devletin bu projelere 10 milyon TL destek verdiğini dile getirdi. Bolu'nun da bu projelerden daha fazla destek alması gerektiğini ifade eden Özçelik, toplantının amacına ulaşacağına emin olduğunu kaydetti.

İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Gürbüz Yavuz ise bu alanda devletin projelere büyük bir kaynak ayırdığını kaydetti. Bunun bir fırsat olduğunu kaydeden Yavuz, "Çalışılırsa, gayret edilirse çok şeyler yapılabilir" dedi.

Daha sonra ise AB Koordinasyon Merkezi Proje Uzmanı Şerife Uluğ Demirbaş tarafından hibe programlarından İçişleri Bakanlığı Proje Desteği, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Desteği, Sivil Düşün AB Projesi, Hayat Boyu Öğrenme, Gençlik Programları ve Sivil toplum Diyaloğu projeleri ile ilgili katılımcılara bilgiler aktardı.

Yapılan sunumun ardından ise dernek temsilcileri tarafından yöneltilen sorular cevaplandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.