VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MENGEN'DE AİLELERİ ZİYARET ETTİLER

22 Temmuz 2013

  AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun ile AK Parti İl Başkanı Ömer ...

AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun ile AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Mengen'de 6 aileyi ziyaret ederek, başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Fehmi Küpçü, Ali Ercoşkun ve Ömer Sayın, dün geçtiğimiz hafta 68 yaşında ebediyete intikal eden Rafet Yeler'in ailesi ile yakın tarihte yakınlarını kaybeden yada sağlık sorunları yaşayan 5 aileyi ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

50 yıl boyunca topladığı tarihi eşyaları Pazarköy Beldesi'nde bulunan iki katlı evinin alt katını Kültür Sanat Evi'ne dönüştürerek çevre halkından büyük takdir toplayan merhum Rafet Yeler'in müzesini de ziyaret eden siyasiler ardından Mengen Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

MENGEN'DE DEV İFTAR

Mengen Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine yaklaşık 1250 kişinin katıldı. Pazar yerinde gerçekleştirilen iftarda, AK Parti İl Başkan Ömer Sayın, Milletvekili Fehmi Küpçü, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Mengen İlçe Başkanı Ramazan Uzar, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Nuri Gürsoy, Zeki Ozulluoğlu ile çok sayıda partili Mengenlileri yalnız bırakmadı. Milletvekili Ali Ercoşkun ise programındaki ani bir değişiklik nedeniyle iftara katılamadan Bolu'ya dönmek zorunda kaldı.

İl Başkanı Ömer Sayın ve Milletvekili Fehmi Küpçü iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak Mengen halkıyla uzun uzun sohbet etti. Okunan ezan ile birlikte hep birlikte oruçlarını açan siyasiler iftar sonrası ilçeden ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.