VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TWİTTER DA İKİNCİ DİRENİŞ

22 Temmuz 2013

  Abdullah Gül Üniversitesi'nin web sayfasında “ilk vakıf destekli devlet üniversitesi modeliö açıklamasına karşılık Bolu'da ikinci ...

Abdullah Gül Üniversitesi'nin web sayfasında “ilk vakıf destekli devlet üniversitesi modeliö açıklamasına karşılık Bolu'da ikinci sanal hareket başladı. Twitter da "#kendinegelagu" ve "#TurkiyedevakifdestekliilkuniversiteAIBU" başlıklı paylaşımlar yer aldı.

Abdullah Gül Üniversitesi'nin tanıtımlarında Türkiye'nin ilk vakıf destekli üniversitesi olarak yer vermesi üzerine Mart ayında tepkiler gösterilmişti. Türkiye'nin ilk vakıf destekli üniversitesi olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin yok sayılması nedeniyle 24 Mart tarihinde sanal hareket başlatılırken, Abdullah Gül Üniversitesi tepkilere cevap vermeyerek, sayfasındaki “İlk vakıf destekli devlet üniversitesi modeliö açıklamasını kaldırmadı.

Tepkilere cevap verilmemesi üzerine Twitter da ikinci sanal hareket başlatıldı. Açıklamalarda, “Sayın Cumhurbaşkanımız'ın kişiliğine değil, adını verdiği o üniversitenin yöneticilerini uyarıyoruzö ifadelerine yer verilirken, "#kendinegelagu" ve #TurkiyedevakifdestekliilkuniversiteAIBU" etiketiyle paylaşımlar yapıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.