VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ, VEKİL BEY ÇILGINA DÖNDÜ

19 Temmuz 2013

AK Parti Bolu il teşkilatında yaşanan “Yorum” rezaleti büyürken, mahkeme tarafından cezalandırırılan olayın taraflarından Sedat ...

AK Parti Bolu il teşkilatında yaşanan “Yorum” rezaleti büyürken, mahkeme tarafından cezalandırırılan olayın taraflarından Sedat Tarakçı, Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un il yönetimindeki yakın ekibinden olan Tarakçı’nın disipline sevk edilmesi Ercoşkun’u çok sinirlendirmiş. Vekil, yakın adamını ayıplamak yerine basın ahlakından bahsetmiş.

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tarakçı yine yönetim kurulu üyesi Ayşe Bozacı'ya internet yoluyla hakaret suçlaması ile çıktığı mahkeme de suçlu bulunmuş olay Bolu'da büyük yankı uyandırmıştı. İlimizde yayınlanan bir gazetenin haber yorum sayfasına mahlas bir isimle yorum yazan ve yönetim kurulu üyesi Ayşe Bozacı'ya hakaret içeren ifadeler de bulunanan Sedat Tarakçı çıktığı mahkemece suçlu bulunmuştu.

DİSİPLİNE…

Yönetim kurulu üyesi üstelik bir bayana internet yoluyla hakaret ettiği mahkemece tescillenen Sedat Tarakçı'ya parti yönetiminin ne gibi bir işlem uygulayacağı merakla bekleniyordu. Bolu Gazetesi'nin ulaştığı bilgiye göre AK Parti Yönetim Kurulu Sedat Tarakçı'yı Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etti.

ALİ ERCOŞKUN BASINI AYIPLADI ADAMINI AYIPLAYAMADI

AK Parti'ye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Sedat Tarakçı'ya yakınlığı ile bilinen Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun bu gelişmeler karşısında oldukça sinirlendi. Ercoşkun, bir bayan yönetim kurulu üyesi'ne hakaret edilmesini kınamak yerine topu yine basına attı. Bu konuyla ilgili de basını suçlayan Ali Ercoşkun'un bu konu yüzünden oldukça gergin olduğu bu sebeple basını suçladığı ifade ediliyor.

1 yorum yapılmış
  • bahattin şen
    18 Temmuz 2013 • 11:00
    Ey bolu halkı. kimi seçtiğinize . nasıl bir adamı seçtiğinize dikkat edermisiniz lütfen.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.