VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GELECEĞİN YILDIZI PARAYA KURBAN GİTTİ

18 Temmuz 2013

Boluspor’da Emre Kılınç'ın Gençlerbirliği'ne transferi suya düştü. O Boluspor’un gelecek vaat eden yıldızlarının başında geliyordu. Ancak ...

Boluspor’da Emre Kılınç'ın Gençlerbirliği'ne transferi suya düştü. O Boluspor’un gelecek vaat eden yıldızlarının başında geliyordu. Ancak yönetimin ve menajerlerin arasında kalan 19 yaşındaki pırıl pırıl Emre Kılınç’ın transferi bir kez daha yattı. Galatasaray dendi olmadı, Gençlerbirliği dendi olmadı. Şimdi tekrar Karaçayır’da. Bu ayıp Boluspor camiasına yeter.  

Emre Kılınç’in Gençlerbirliği’ne transferi de suya düştü. Gencecik oyuncu şahsi hırsların ve para delisi menajerlerin arasında kaldı. Ailesi de Emre’nin transferi için Gençlerbirliği yöneticileri ile görüştü. Boluspor yönetimi Emre’yi maddi sıkıntı da olduğu için Gençlerbirliği temsilcisine satmaya karar verdiklerini söyledi. Başkan Mehmet İnceayan o kadar kararlıydı ki, basın toplantısında net ifadelere yer verdi. “Emre’yi gönderdik” dedi.

Emre Kılınç’ın ailesi Gençlerbirliği takımından transfer için 300 bin TL istedi. Ankara ekibi bu rakamı fazla buldu ve transferden vazgeçti. Emre şimdi yeniden Karaçayıra gelecek. 19 yaşındaki çocuk para uğruna feda edildi. Yazıklar olsun.   

1 yorum yapılmış
  • emre14
    18 Temmuz 2013 • 11:00
    öyle bir haber yapıyorsunuz ki sanki boluspor çok kötü bir takım her gün çocuğa işgence yapılıyor sanılacak.Arkadaş Boluspor'un gençlerden ne farkı var.biraz kendi takımınızın mazisine bakın.arada 1 lig var diye bu kadar kendi takımınızı ezmeyin.süper lige çıksak hepimizden çok BOLUSPOR'lu olursunuz.para uğruna feda edildi ne demek.300 bin çok bi paramı.oynar 1-2 sene daha 700-800 eder.bunu aklınız almıyor değil mi ? çnkü Bolu'dan o kadar pahallı futbolcu çıkmaz öyle değil mi ? yazıklar olsun sizin gibi kolpa basınada,yönetimede.Şu çocuğa hiç biriniz anlatamadı BOLUSPOR formasının kutsal bir forma olduğunu herkese nasip olmayacağını.eğer delikanlı bir haber sitesiyseniz bu yorumumu yayınlarsınız.ama ben ondanda emin değilim.EDİTÖR: SEN ADAM DEGİLSİN AMA BİZ YİNE DE SENİN YORUMUNU YAYINLAYALIM
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.