VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKOLLÜ YAKALANINCA POLİSE ÖYLE BİR BAHANEDE BULUNDU Kİ

18 Temmuz 2013

  Aşağısoku Mahallesi'nde alkollü yakalanan motosiklet sürücü kaçmaya çalıştı. Kısa bir koşuşturmacanın ardından yakalanan alkollü sürücü, ...

Aşağısoku Mahallesi'nde alkollü yakalanan motosiklet sürücü kaçmaya çalıştı. Kısa bir koşuşturmacanın ardından yakalanan alkollü sürücü, polisin ceza keseceğini anlayınca namaz kılmaya gittiğini bahane etti. Polis, alkollü sürücüye 2 bin 164 lira ceza kesti.

Dün, Aşağısoku Mahallesi'nde sürücüleri tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsü ihbar üzerine yakalandı. Polis, plakası bulunmayan motosikletin sürücüsüne alkol testi yaptı. Muhammed Altuncu alkolmetre ile yapılan test sonucu 1.66 promil alkollü çıkarken, koşarak kaçmaya çalıştı. Kısa bir kovalamacanın ardından yakalanan Muhammed Altuncu öyle bir bahane uydurdu ki, polisler de şaştı. Muhammed Altuncu akşam namazı kılmak için camiye gittiğini söylese de gözaltına alınarak Sanayi Polis Merkezi'ne götürüldü. Muhammed Altuncu'ya alkollü araç kullandığı ve trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle 2 bin 164 lira ceza kesildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.