VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'YA ULAŞTI

17 Temmuz 2013

Genel seçimlerde uygulanan yüzde 10’luk seçim barajının düşürülmesi için İstanbul’dan Ankara’ya yürüyen çocuk yuvası işletmecisi ...

Genel seçimlerde uygulanan yüzde 10’luk seçim barajının düşürülmesi için İstanbul’dan Ankara’ya yürüyen çocuk yuvası işletmecisi Aylin Kotil, günlerdir etkilendiği sıcak havanın ardından Bolu Dağı’nda hafif yağmur altında yürüyüşüne devam etti.

9 Temmuz’da İstanbul Haydarpaşa Garı’ndan yürüyüşe başlayan Aylin Kotil, genel seçimlerde uygulanan yüzde 10 seçim barajının düşürülmesi için başlattığı yürüyüşün 8’nci gününde Bolu’ya ulaştı. Yaklaşık 450 kilometrelik yolu yürüyerek Ankara’ya ulaşıp yanındaki manifestoyu TBMM’ye teslim etmeyi hedefleyen Kotil, öğle saatlerinde Bolu’ya geldi. Günlerdir sıcak havadan bunalan ve yürüyüş yapmakta zorlanan çocuk yuvası işletmecisi Aylin Kotil, Bolu Dağı’nı tırmandığı sırada hafif yağmura yakalanınca serinledi.

BOLU DAĞI’NI SEVDİ

20 gün içerisinde Ankara’ya varmayı planlayan Kotil, “Yağmur olması daha hoşuma gidiyor. Çünkü sıcaklardan çok çektik. Hatta bir ara sıcaktan kavrulduk. Yol değil, sıcaklar yordu. Bolu Dağı’nı tırmanırken havanın kapalı olması bizim için nimetti. Hava kapalı diye şükrettim. Bugün de yağmur başladı. Benim için olabilecek en güzel şeydi. Toplamda 20 gün yürüyeceğim. 28 Temmuz Pazar günü Ankara’da olmayı hedefliyorum. Yollarda herkes kornalara basıyor ve el sallıyor. Durup fotoğraf çektiriyorlar. Ben bu kadar ilgi göstereceklerini beklemiyordum” diye konuştu.

Bolu Dağı’ndan Abant Kavşağı’na geldiğinde yoldan geçen vatandaşların otomobillerini durdurmasıyla şaşıran Kotil, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Kotil ve beraberindekiler daha sonra Ankara’ya ulaşmak üzere yola devam etti.

1 yorum yapılmış
  • murat
    17 Temmuz 2013 • 11:00
    kime çalışıyorsun kimin ajanısın kimbilir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.