VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORMAN YANGINLARINA KARŞI HAZIRLANIYORLAR

17 Temmuz 2013

  Mengen Orman İşletme Müdürlüğü'nde orman yangınlarına karşı hazır bekletilen işçiler eğitimden geçirildi. İşçilere orman yangınlarına ...

Mengen Orman İşletme Müdürlüğü'nde orman yangınlarına karşı hazır bekletilen işçiler eğitimden geçirildi. İşçilere orman yangınlarına nasıl müdahale edecekleri gösterildi.

Mengen Orman İşletme Müdürlüğü'nde orman yangınlarına karşı hazır bekletilen işçilere orman yangınları ve mücadele tekniklerinin eğitimi uygulamalı olarak gösterildi. İşçiler ve arazöz operatörlerine, Mengen Orman İşletme Müdür Yardımcısı Özgür Aktaş tarafından orman yangınları ile mücadele teknikleri, arazöz ve ilk müdahale araçları kullanımı konularında eğitim verildi. Yapılan eğitimde ilk etapta arazöz, yangın söndürme araç ve gereçleri tek tek tanıtıldı. Daha sonra orman deposunda ateş yakılarak yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği ile hareket tarzı anlatıldı. Alevlere köpüklü ve sulu müdahaleler yapıldı. Son olarak iş güvenliği ve yangın anında alınması gereken tedbirler anlatılarak eğitim tamamlandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.