VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN BÜYÜK GAF

17 Temmuz 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, gazetecilere açıklama yaparken inanılmaz bir gafa imza attı. İnceayan, “Dışarıdan saldırıyorlar.

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, gazetecilere açıklama yaparken inanılmaz bir gafa imza attı. İnceayan, “Dışarıdan saldırıyorlar. Biz efendiliğimizi hiç bozmadık ama sopamızı elimize almasını da biliriz” dedi. Sopanın ne sopası olduğu da anlaşılamadı.

Mehmet İnceayan, Emre Kılınç dahil 5 genç futbolcunun G.Birliği takımına satılmasına kesin olarak karar verildiğini açıkladı. İnceayan, yaklaşık 850 bin TL gibi bir rakama bu isimleri vereceklerini söyleyerek, “Gittikleri kulüpte onları buradan daha iyi imkanlar bekliyor olacak. Yatak, okul ve maaş gibi artıları olacak. Bu oyunculardan transfer yapmaları halinde % 20 yetiştirme bedeli alacağız. Kulüplerin yaşaması transferlere bağlı. Yönetimler mali açıdan sıkışırsa kaybeden Bolu olur. Yönetim olarak böyle bir karar aldık. Birlik beraberliğimizi bozmaya çalışanlar var. Çocukların önünü açmak istedik. Bu çocuklarımız da artık başka kulüplerde oynamak istiyor. Emre zaten beyin olarak Boluspor’u bitirmişti. İstedikleri hedeflere ulaşmalarını istiyorum.”

“ELİMİZE SOPA ALDIRTMAYIN”

 İnceayan Boluspor yönetiminin başarısız olmasını isteyenlerin olduğunu belirterek şunları söyledi: “İnsanlar cephelendiriliyor. Dedikodular her zaman olacaktır. Yaptığımız projeyle para kazanmaya başlıyoruz. Ama dışarıdan saldırıyorlar. Biz efendiliğimizi hiç bozmadık ama sopamızı elimize almasınıda biliriz. Ekmek fırını ve otoparklardan büyük gelir elde edeceğiz. Öyle facebook’tan sallamak olmaz. Karşımıza çıkamayan kalleştir.”

REKTÖRÜ YİNE ELEŞTİRDİ

 Daha önce yaptığı açıklamada Rektör Hayri Coşkun’u bir kez daha eleştiren İnceayan, “AİBÜ’nin stadyumdaki etkinliği için Belediye Başkanı ile görüştüm. Sahanın gördüğü zararı düzeltebileceklerini söyledi. Ancak rektör Bolu’yu tanımıyor, Boluspor’u tanımıyor. Bolu’yu tanımayan bir rektörü ben hiç tanımam. Ticaret ve Sanayii Odası’na çiçek gönderiyor, bizi tanımıyor. Bugün var, yarın yok. Boluspor’dan daha güçlü bir kuruluş yoktur.”

“3 TRANSFER DÜŞÜNÜYORUZ”

 İnceayan açıklamasının son bölümünde 3 transfer daha yapabileceklerini bu isimlerin orta saha ve sol bek olacağını açıklarken, özellikle Emrah’ın performansı dolayısıyla forvet almayı düşünmediklerini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.