VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TOP PATLADI, DİPLOMALARI ALDILAR

17 Temmuz 2013

  Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden mezun olan 2 bin 981 öğrenci aileleriyle birlikte stadyumda iftarlarını açtıktan ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden mezun olan 2 bin 981 öğrenci aileleriyle birlikte stadyumda iftarlarını açtıktan sonra mezun olmanın sevincini yaşadılar.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin mezuniyet töreni dün akşam Atatürk Stadyumu'nda yapıldı. Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın organizasyonu ile velilere ve öğrencilere, tavuk yemeği, pilav tatlı ve ayran verildi. Stadyumun önünde yemek dağıtımı sırasında uzun kuyruklar oluşurken, tribünlere oturanlar ezanın okunmasıyla birlikte iftarlarını açtı. Fakülte ve yüksek okul ve meslek yüksek okulu öğrencilerinin geçişlerinin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi beğeniyle izlenildi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ın konuşmalarının ardından kürsüye çıkan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, tribünlerdeki vatandaşlardan izin alarak, yüzünü öğrencilere dönerek konuşmasını yaptı.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket verilirken, 2 bin 981 öğrenci mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.