VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN BİLE BU KADARINI BEKLEMİYORDU

16 Temmuz 2013

  İl genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliğine aday olmak isteyenlerin istifa etmesiyle CHP Merkez ...

İl genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliğine aday olmak isteyenlerin istifa etmesiyle CHP Merkez İlçe yönetimi düşerken, kongrenin Ağustos ayında yapılması bekleniyor. İl yönetiminde ise istifalar yönetimin düşmesine neden olmadı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan aday olacakların istifasını beklediğini, ancak bu kadar olacağını tahmin etmediğini belirtirken, seçimler için yine iddialı konuşarak, "Bu CHP'nin yerel seçimde ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan bir gelişme" dedi.

CHP Genel Başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyesi olacaklar için 31 Temmuz'a kadar, partinin yönetiminde yer alanlara ise 15 Temmuz'a kadar süre verdi. CHP Bolu Merkez İlçe Başkanlığı'nın yönetiminde bulunan 16 kişiden 12 kişi istifa edince ilçe yönetimi düştü. İl yönetiminde de istifalar yaşanırken, bu il yönetiminin düşmesine neden olmadı. Bolu Merkez İlçe Başkanlığı'nın seçimlere götürecek yeni yönetimin Ağustos ayında yapılacak kongre ile belirlenmesi bekleniyor. CHP'nin merkez ilçe yönetimine olğan üstü kongre sürecine kadar atama yapılması bekleniyor.

Tanju Özcan istifaların iç karışıklıktan yaşandığını sananların olduğunu belirterek, "Bir karışıklık olsa daha öncesinde de olurdu bu. Burada yöneticilerimiz tabi şunu görüyorlar. Partinin durumu her geçen gün iyiye doğru gidiyor. "Biz bu yerel seçimi kazanacağız. Belediye seçimini il genel meclisi üyeliklerini kazanacağız" düşüncesiyle ve sahada çalıştıkları için en iyi gören de bunlar. Bu arkadaşlarımız aday olmak istediler. Belki de CHP’nin, Bolu’daki tarihinde görülmemiş kadar il ve ilçe yöneticisi adaylık için yönetimden ayrıldı. Bunun sonucunda ilçe yönetimi düştü. Esas itibariyle bu istifaların asıl nedeni adaylık müracaatları" dedi.

BU KADAR BEKLEMİYORDUM

Özcan istifaların bu kadar çok olacağını kendisinin de tahmin etmediğini açıklayarak, konuşmasına şöyle devam etti:

"Ben önetim kurullarında belli sayıda arkadaşımızın istifa edip belediye meclisine il genel meclisine ve belediye başkanlıklarına aday olacağını düşünüyordum ama sayısal olarak bu kadar beklemiyordum. Demek ki arkadaşlarımız en az benim kadar bu yerel seçimde başarılı olacağımıza inanıyorlar"

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.