VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞAMPİYONLAR YUNANİSTAN'A GİTTİ

16 Temmuz 2013

Türkiye Kadın Çim Hokey Milli Takımı, Highway Otel'de girdiği kampın ardından Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek ...

Türkiye Kadın Çim Hokey Milli Takımı, Highway Otel'de girdiği kampın ardından Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılmak için yola çıktı.

Son yıllarda şampiyonalarda elde ettikleri başarılarla adından sıkça söz ettiren Türkiye Kadın Çim Hokey Milli Takımı, 21-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası Kadınlar Champiyonship 3'e katılmak üzere Yunanistan'a gitti. Bir haftadan bu yana sponsorları Highway Outlet AVM'nin otelinde kamp yapan bayan milli takımımız, Bolu'daki çalışmalarını tamamladı. Önümüzdeki hafta Atina'da yapılacak olan şampiyonaya gitmek üzere yola çıkan kafileyi Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur uğurladı.

Otobüsle 16 saat sürecek olan yolculuk öncesi sporcular ve antrenörleri Highway Otel'de tek tek kucaklayan Sadık Karakan, şampiyonadan iyi sonuç beklediklerini ve sporculara güvendiğini söyledi. 18 kişilik kadroyla yola çıkan milli takımda antrenörler Efe Bozkurt ve Mustafa Çakır, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.