VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATATÜRK'ÜN BOLU'YA GELİŞİNİN 79. YILI KUTLANACAK

16 Temmuz 2013

Atatürk'ün, Bolu'ya gelişinin 79'uncu yılı yarın konferans, sergiler ve konserlerin yer aldığı etkinliklerle kutlanacak. Çiftler, ...

Atatürk'ün, Bolu'ya gelişinin 79'uncu yılı yarın konferans, sergiler ve konserlerin yer aldığı etkinliklerle kutlanacak. Çiftler, Bolu Belediyesi'nin toplu nikah töreniyle dünyaevine girecekler.

Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 79. yıldönümü kutlama etkinlikleri, 17 Temmuz günü saat 09.15’te Uğur Mumcu Parkı önünde Atatürk’ün temsili olarak karşılanması ve halk oyunları gösterileri ile start alacak. Gösterilerin hemen ardından Uğur Mumcu Parkı’ndan Atatürk Anıtı’na kadar Atatürk’e saygı yürüyüşü gerçekleştirilecek. Daha sonra saat 09.50’de Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği tarafından İzzet Baysal Caddesi üzerinde motorlu yamaç paraşütü uçuş gösterisi yapılacak. Sabah etkinlikleri kapsamında son olarak saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak.

Etkinliklerin öğleden sonraki bölümünde ise ilk olarak saat 14.00’da Bolu Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen toplu nikah töreni gerçekleştirilecek. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bütün ihtiyaçları Bolu Belediyesi tarafından karşılanan 17 çiftin resmi nikahlarını kıyacak. Toplu nikah töreninin ardından yine Karaçayır Parkı’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği Sanatçıları Senem Gül ve Sıtkı Akın’ın konseri gerçekleşecek.

Son olarak 16.30’da Gülezler Konağı’nda "Atatürk" konulu konferans ve 17.00’da yine Gülezler Konağı’nda ‘Karma Resim Sergisi’ açılışı yapılacak. Etkinlikler saat 18.00’da Bolu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Atatürk Kupası Spor Ödülleri töreni ile sona erecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.