VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HIRSIZLAR İŞHANINI TALAN ETTİLER

16 Temmuz 2013

Gece yarısı MHP İl ve İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu Özgürel Apartmanı'na giren hırsızlar, MHP'nin de aralarında ...

Gece yarısı MHP İl ve İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu Özgürel Apartmanı'na giren hırsızlar, MHP'nin de aralarında bulunduğu 4 binadan 6 bilgisayar ve elektronik eşyaları çaldı.

İzzet Baysal Caddesi’nde işyerlerinin bulunduğu Özgürel Apartmanı'na gece yarısı giren hırsızlar, tek tek binalara girerek, elektronik eşyaları çaldı. Apartman boşluğundan binaların mutfaklarına giren hırsızlar, MHP'nin İl ve İlçe Başkanlığı'nın binasından İl Başkanı Mustafa Ramazan’ın masasında bulunan laptop, fotoğraf makinesi ve elektronik eşyaları çaldılar. Kardeşler Nakliyat'tan 1 adet laptop, 1 adet HDD’i, Türkcan Nakliyat’tan 2 laptop, avukat Adem Düzgün ve Süleyman Dinçsoy’a ait daireden ise 2 adet laptop çaldılar. Hırsızlar girdikleri her binada değerli eşya ve para bulabilmek amacıyla her yeri darmadağın ettiler.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri ekibi ile Asayiş Şube ekipleri, bu sabah MHP'nin binası ve işyerlerinde parmak izi toplayarak, kamera kayıtlarını inceledi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.