VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE İSTİFA EDEN EDENE

15 Temmuz 2013

CHP'de belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği için ardı ardına istifalar yaşanırken, il ...

CHP'de belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği için ardı ardına istifalar yaşanırken, il ve merkez ilçe yönetiminin yeni yapısının ne olacağı merakla bekleniyor. CHP Bolu İl Başkanı Fügen Kara il yönetiminin düşmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Yerel seçimler yaklaşırken Bolu'da ve tüm yurtta CHP'den belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi adayı olmak isteyenler istifalarını vermeye başladı. CHP Bolu Merkez İlçe yönetiminde bulunan 12 kişi aday adayı olmak için istifalarını verdi. Yönetimde kalan 5 kişiden son olarak Çağlar Akay ve Yücel Özkan'ın istifalarını verdiği öğrenildi. İstifaların ardından merkez ilçe ve il yönetiminde nasıl bir değişikliğin olacağı merak ediliyor.

CHP Bolu İl Başkanı Fügen Kara il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği için aday adayı olmak amacıyla yönetim kurullarından istifa eden kişilerin yapılacak basın açıklamasıyla duyurulacağını bildirdi. Fügen Kara istifalar nedeniyle il yönetiminin düşmesinin ise söz konusu olmadığını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.