VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKANIN RÜYASI

15 Temmuz 2013

  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi'nde yapılan çalışmalarda sona gelindiğini, Kent Meydanı Projesi’nin ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi'nde yapılan çalışmalarda sona gelindiğini, Kent Meydanı Projesi’nin ise kısa süre sonra hizmete açılacağını söyledi. Yılmaz, İzzet Baysal Caddesi projesinin en büyük rüyalarından biri olduğunu belirtirken, 15 gün sonra çalışmaların tamamlanacağını açıkladı.

Alaaddin Yılmaz kentte devrim yaptıklarını ve Bolulular için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "İzzet Baysal Caddesi benim en büyük rüyalarımdan biriydi. Zor oldu ama bunu da başardık. Kimle başardık, halkımızla esnafımızın anlayışıyla. 15 gün sonra hep birlikte caddemiz de hem oturacağız, hem de yürüyeceğiz. Caddemizi adına yakışır hale getirdik" dedi.

ÇALIŞMALAR 15 GÜN SONRA TAMAMLANIYOR

İzzet Baysal Caddesi’nin kentin en itibarlı caddesi olacağını ifade eden Yılmaz, "Caddedeki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Şu anda oraya oturma grupları ve kent mobilyaları da geldi. Cadde yaklaşık 15 gün kadar sonra toparlanmış olacak. Daha sonra ise cephe düzenleme çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Biz istiyoruz ki, örnek bir caddemiz olsun. Bunu yaparken de dünyadaki örnekleri de referans alıyoruz. Burada yapılacak çalışmalarda ise maliyeti en alt seviyede tutabilmek için arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor. Ama çalışmalarımız tamamlandığı zaman İzzet Baysal Caddesi en itibarlı cadde olacak ve oradaki binalar, daireler ve dükkanlar ise en değerli yerler olacak. Dolayısıyla günlük işlerle hadiseyi değerlendirirsek farklı bakabiliriz. Ama bir adım sonrasına baktığımızda Bolu’nun çok farklı noktaya doğru gittiğini görebiliriz" diye konuştu.

KİMSE BİZE YAPTIRMAK ZORUNDA DEĞİL

Binalarda yapılacak olan uygulamalar hakkında da açıklamalarda bulunan Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:

"Proje kapsamında cepheleri bozuk olan binalara mantolama uygulanması ve cephe boyası yıpranmış binalara boya uygulanması yapılacak. Ayrıca özel kaplamalı binaların kaplama yüzeyleri temizlenerek, görüntü kirliliğine neden olan uydu anteni ve kablo gibi öğelerde gizlenecek. Yine cephede bulunan klima ünitelerinin kaldırılması ya da proje detayınca kapatılması sağlanacak. Binaların giriş dükkanlarının üzerinde projede belirlenen şekilde saçak uygulaması yapılacak. Kimsenin bize yaptırmak gibi bir zorunluluğu yok. Ama vatandaş bir daire ve apartman için pazarlık edecek, biz ise oranın tamamı için pazarlık ettiğimizden dolayı daha makul fiyatlarla yapılsın istiyoruz. Bittiği zaman vatandaşımız bu çalışmamızdan da çok memnun kalacak"

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.