VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İFTAR SONRASI CAN PAZARI

15 Temmuz 2013

Bolu’da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanırken, otomobilde bulunan 2 kişi 112 sağlık ekipleri ...

Bolu’da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanırken, otomobilde bulunan 2 kişi 112 sağlık ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza Borazanlar Mahallesi ile Kalıcı Konutlar’ı birbirine bağlayan yolda meydana geldi. Kalıcı Konutlar istikametinden gelen Ümit Kabakçı idaresindeki 14 DC 367 plakalı otomobil, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na doğru dönmek isterken, karşı yönden gelen 14 BH 867 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrasında can pazarı yaşanırken, olay yerine 4 tane ambulans sevk edildi. Otomobilde bulunan 2 kişi sıkışırken, 112 sağlık ekipleri tarafından çıkartıldılar. Yaralılar kazanın şokunu üzerlerinden uzun süre atamadılar. Yaralılar kaldırımda ambulans beklerken bir kadın gözyaşlarını tutamadı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

1 yorum yapılmış
  • ismail özsahin
    14 Temmuz 2013 • 11:00
    Ambulanscılara yazık adamlar kural bilmez araba kullandım zannederler ve böyle kazalara sebeb olurlar ALLAH böyle meslek sahiblerine yardım etsin adına da siz haberciyiz diyenler kavşakta bulurlar kabahati ne imiş felaket kavşaiı imiş dogru dürüst adam gibi kullanırsan hiç bir şey oluyor olmazda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.