VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RAMAZAN BASKINI

13 Temmuz 2013

  Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ramazan ayı nedeniyle denetimlerini sıklaştırdı. Pastane ve fırınlar ...

Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ramazan ayı nedeniyle denetimlerini sıklaştırdı. Pastane ve fırınlar denetlenerek, üreticilerin hijyen ve gıdalarda kullandıkları ürünleri kontrol edildi.

Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ramazan ayı nedeniyle pastane, fırın, un mamüller, tatlı üretim yerleri, şeker ve şekerli mamüller üretim ve satışı yapan yerlerde denetimlerde bulundu. Uzmanlar, imalahane ve satış yerlerinde tek tek kontrol ederek hijyenik kurallara uyulup uyulmadığını ve üretimde kullanılan malzemeleri kontrol ettiler.

Ramazan ayı boyunca denetimlerin devam edeceğini söyleyen yetkililer, "Bilindiği üzere 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı ve Yem Kanunu gereği gıda zincirinin tüm aşamalarında tüketici sağlığının korunması ve güvenli gıda arzının sağlanması Bakanlığımız sorumluluğundadır. Ramazan ayının başlaması ile beraber ilimizde faaliyet gösteren pastane, unlu mamuller, tatlı yerleri, fırın, ekmek ve pide üretim yerleri, şeker ve şekerli mamüller üretim ve satış yerlerinin denetimlerine hız verilmiştir" dediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.