VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ, BİZİMKİLERLE GÖRÜŞTÜ

12 Temmuz 2013

  AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve il yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakan ...

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve il yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ve TBMM Meclis Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü’yü ziyaret etti. Ömer Sayın, Metin Yılmaz ve Fehmi Küpçü'ye yeni görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanlığı yönetiminin Başkent ziyaretlerine Ömer Sayın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sayın ve bareberindekiler ilk olarak Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i ziyaret etti. Fatih Metin, yıllardır beraber görev yaptığı Bolu İl Teşkilatı’nın ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek, Ömer Sayın ve ekibine teşekkür etti.

KÜPÇÜ’NÜN MAKAMINDA DEV BULUŞMA

Ömer Sayın ve yöneticiler, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Milletvekili Ali Ercoşkun, TBMM Divan Katip Üyeliği görevine seçilen Fehmi Küpçü'nün makamında bir araya geldi. Ziyarette aslen Bolu Gerede doğumlu olan AK Parti Ankara Milletvekili Seyit Sertçelik de Bolu heyetini yalnız bırakmadı.

Ömer Sayın, Metin Yılmaz’ın Spor Bakan Yardımcılığı görevine atanması, Fehmi Küpçü’nün ise Meclis Divan Katip Üyeliğine seçilmiş olmasının kendileri için çok büyük bir onur ve mutluluk vesilesi olduğunu belirterek, "Allah hayırlı ve mübarek etsin. Rabbim hem şahsınızı, hem de Bolu olarak yüzünüzü kara çıkartmasın. Bugüne kadar aziz milletimize yaptığınız hizmetlerin şu mübarek günde artarak devamını diliyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.