VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TSO HIZLI BAŞLADI

12 Temmuz 2013

   Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ...

 Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Fatih Metin'i ziyaret etti. BTSO Başkanı Türker Ateş, Hisarcıklıoğlu'na çözüm bekleyen konularla ilgili dosya verdi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetim kurulu, Ankara'da ziyaretlerde bulundu. Meclis Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Atila Çelikpençe, Ercan Albayrak, Hakkı Fidan, İsmail Fırat ve Melih Yaman ile TOBB delegeleri Ahmet Tornacı, Ahmet Kahraman, Engin Ergin, Hakan Özkan ve Halit Ergül'den oluşan heyet ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ı ziyaret etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Yönetim Kurulu Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarete Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü de katıldı. Yönetim kuruluna görevinde başarılar dileyen Metin Yılmaz, bu gibi hizmet makamlarının çok önemli olduğunu dile getirerek, TOBB camiasının dinamizmi ile her zaman iş dünyasının bir adım önünde gittiğini söyledi. Yılmaz ziyarette ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bolu'da yürütülen çalışmalar hakkında da heyete bilgiler verdi.

FATİH METİN ZİYARET EDİLDİ

Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda, Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i makamında ziyaret edildi. Oda heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Metin, yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyerek, "Bundan önce milletvekilliği dönemimizde yasama faaliyetleri içindeydik. Şimdi yürütme mekanizmasındayız. Burada işler daha farklı. Ticaret ve Sanayi Odalarımızın da Bakanlığımızın faaliyet alanı içinde yer alıyor olması, benim için ayrıca heyecan ve memnuniyet verici bir durumdur. Türkiye'de siyasi partilerden sonra, en örgütlü ve etkin sivil toplum kuruluşları Ticaret ve Sanayi Odalarıdır. Bolu'da da bu böyledir. TSO'nun lokomotif olduğu her konuda sonuç alınır" dedi.

TSO Başkanı Türker Ateş ise, Bolu ekonomisinin omurgasını oluşturan Bolu tüccar ve sanayicisinin temsilcisi olarak yürütülecek çalışmalarda Bakanlığın en önemli paydaşlardan birisi olacağını dile getirdi. Önümüzdeki dönemde oda olarak yapılacak belli başlı çalışmalardan da bahseden Ateş, "Asıl yükü merkezi yönetim mekanizmasında yer alarak sizler üstleniyorsunuz. Tüccar ve sanayicimizin gündeminde yer alan konularla, sorun ve talepleriyle ilgili sizlerle sıkça istişarelerde bulunacağız, projelerimizle ilgili düşüncelerinize ve desteğinize başvuracağız. Bu süreçte yanımızda yer almanız ve çalışmalarımıza destek vermeniz, bizleri çok daha fazla motive edecektir. Odamızın çalışmalarıyla ilgili doğrudan bağlı olduğu Bakanlıkta bulunuyor olmanız, bizler açısından da önemli bir şans ve fırsattır" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.