VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HELAL SİZE GENÇLER

11 Temmuz 2013

  AK Parti İl Gençlik Kolları, Ramazan ayı boyunca her gün 5 kişilik öğrenci grubunu iftar ...

AK Parti İl Gençlik Kolları, Ramazan ayı boyunca her gün 5 kişilik öğrenci grubunu iftar sofrasında ağırlayacak.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Ramazan ayı boyunca her akşam bir grubu ağırlayarak oruçlarını onlarla açacaklarını belirtti. Lise ve üniversite öğrencilerden oluşan grupları kabul ettiklerini belirten Sönmezel, "11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayı, paylaşmanın arttığı, kardeşliğin daha da pekiştiği mübarek bir ay. Bu mübarek ayda evlerinden uzakta kalan öğrenci kardeşlerimizle bir arada olmak, onlara ailelerinin eksikliğini hissettirmemek için böyle bir girişimde bulunduk. Ramazanın ilk gününden itibaren, üniversite ve lise öğrencilerimizden oluşan 5’er kişilik grupları gençlik kolları üyelerimiz ile birlikte ağırlamaya başladık" dedi.

Taha Furkan Sönmezel kendilerine ulaşmak isteyen öğrencilerin 0554 833 85 54 numaralı telefondan veya twitter ilee facebook üzerinden iletişim sağlayabileceklerini söyledi.

1 yorum yapılmış
  • Erdinç TOK
    10 Temmuz 2013 • 11:00
    Ramazan sizin gibi din bezirganları için güzel bir fırsat.Dini siyasete alet etmek diye buna denir sanırım.Bu hareketi sessiz sedasız yapsaydınız daha doğru olmazmıydı.Ama olmaz din sizler için, bir yerlere gelmek için sadece araçtır.Yüce Allahım bu riyakakarlığınızın,sahtekarlığınızın,ikiyüzlülüğünüzün hesabını öbür dünyada soracaktır inşaallah...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.