VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2 YIL SONRA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI YENİDEN BAŞLIYOR

10 Temmuz 2013

Bolu'da iki yıldır duran doğalgaz çalışmaları yeniden başlıyor. Aksa Holding mahkeme kararlarının sonuçlanmasının ardından yeniden ...

Bolu'da iki yıldır duran doğalgaz çalışmaları yeniden başlıyor. Aksa Holding mahkeme kararlarının sonuçlanmasının ardından yeniden çalışmalara başlama kararı aldı.

  Bolu'da doğalgaz işini yürüten Aksa'ya bağlı Beygaz, 2 yıldır duran doğalgaz çalışmalarına yeniden başlıyor. Yüklenici firmanın mahkemeyle ilgili sorunları halletmesi üzerine doğalgaz faaliyetleri kaldığı yerden devam edecek. Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Hatırlanacağı gibi Bolu'daki doğalgaz işini yürüten firmayla ilgili mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesi sonrası Bolu'daki doğalgaz çalışmaları durma noktasına gelmişti. Bu süreçte Enerji Bakanlığı'nda iki kez toplantı yapmıştık. Bu toplantıya yüklenici firma Aksa Holding Sahibi Cemil Kazancı da katılmıştı. Bu toplantılar neticesinde söz konusu davanın bir an önce neticelenmesi ve karara çıkmasıyla birlikte çalışmaların yeniden başlayacağı söylenmişti. Geçtiğimiz süreçte yaşanan gelişmeler neticesinde hem dava sona erdi, hem de davanın Danıştay aşaması tamamlanarak gerekçeli kararı yazıldı" dedi.

 Çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini ifade eden Ercoşkun, Aksa Holding Cemil Kazancı ile görüştüğünü, Bolu'da doğalgaz çalışmalarına kaldığı yerden yeniden başlanacağının tarafına bildirildiğini sözlerine ekledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.