VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖMER SAYIN KRİZE EL ATTI

10 Temmuz 2013

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Sedat Tarakçı’nın Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceğini ifade ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Sedat Tarakçı’nın Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceğini ifade ederek, “Hukuk bu şekilde karar verdi. Bizde gereğini yapacağız” dedi.

 

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tarakçıoğlu’nun yine AK Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Bozacı’ya “internet yoluyla hakaret suçu” işlediği mahkemece tescillenmiş yaşanan bu olay özellikle AK Parti tabanında büyük yankı uyandırmıştı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, “Bu üzücü olay karşısında ne demem gerektiğini bilmiyorum ama camiamıza yakışan hareketler değil. Sedat Tarakçıoğlu arkadaşımız ile ilgili gereken neyse yapılacaktır. Buna göre Sedat Tarakçıoğlu’nu Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edeceğiz. Temayüller bunu gerektiriyor” dedi. Öte yandan Sedat Tarakçıoğlu’nun Yüksek Disiplin Kurulu’ndan nasıl bir ceza alacağı merakla bekleniyor. Sedat Tarakçıoğlu yüksek disiplin kurulunun vereceği ceza nedeniyle AK parti’de bir daha siyaset yapamama tehlikesi ile karşı karşıya.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sedat Tarakçı’nın il yönetiminde çalıştığı arkadaşı Ayşe Bozacı’nın yerel gazeteden çıkan bir haberin yorum kısmına “yakışıksız” kod adıyla “AK parti vizyonuna ne kadar yakışıyorsun da açıklama yapıyorsun. İlk önce sen AK Parti vizyonundan yoksun birisin. Senin geçmişini de biliyoruz. Sen vizyonunu olman gereken yerlerde tamamla. Belediyeden işlerin gitmesin diye AK Partidesin. Yazıklar olsun seni parti yönetimine alanlara” diye yazdı.

Ayşe Bozacı IP numarasında savcılık kanalıyla şahsın Ak Parti İl yönetiminde çalıştığı Sedat Tarakçı olduğu ortaya çıktı. Mahkeme Sedat Tarakçı'yı suçlu buldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.