VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TSO'DA VEFA

10 Temmuz 2013

  Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetim kurulu, eski başkanı Emin Semercioğlu'nu konuk ederek, görüşlerini ...

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetim kurulu, eski başkanı Emin Semercioğlu'nu konuk ederek, görüşlerini aldı. Türker Ateş, Emin Semercioğlu'na hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek, çini tabak hediye etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Başkan Yardımcısı Lebibe Özçağlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Albayrak, Hakkı Fidan, İsmail Fırat ve Melih Yaman'ın katılımıyla yapılan toplantıya konuk olarak katılan eski Başkan Emin Semercioğlu, odanın önceki dönemde gerçekleştirdiği, biten ve devam eden çalışmalar hakkında yeni yönetim kuruluna bilgiler aktardı.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, "Emin Başkanımız önceki dönemde odamız ve ilimiz için çok faydalı hizmetlerde bulundu. Bu görevler, bizler için birer hizmet yarışıdır. Hepimizin ortak paydası Bolu'dur. Bizler de kendilerinden devraldığımız bayrağı, tüccar ve sanayicilerimizin refahı, İlimizin gelişmesi ve kalkınması için daha ilerilere taşıma çabasında olacağız. Emin Başkanımız bu yapının dışında değildir. Bundan sonra da gerek oda meclisimizde, gerekse meslek komitelerimizde birlikte çalışıp mesai harcayacağız. Kendisinin bilgi ve tecrübesinden azami düzeyde istifade edeceğiz. Görevde kaldığı süre boyunca verdiği tüm değerli hizmetlerden dolayı kendisine, yönetim kurulumuz adına şükranlarımı iletiyorum"dedi.

Yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Emin Semercioğlu ise "Yeni yönetim kurulumuzun bu yaklaşımı son derece güzel ve anlamlıdır. Önümüzde çok önemli bir dönem var. Yapacağınız çalışmalarla odamızı sizler daha da şahlandıracaksınız. Ticaret ve Sanayi Odamız, ilimizin geleceğinde her zaman en önemli kurumlardan birisi olmaya devam edecek. Ben de önümüzdeki süreçte bilgi ve birikimimle yeni yönetim kurulumuzun her zaman yanında ve emrinde olacağım" diye konuştu.

Türker Ateş, Emin Semercioğlu'na verdiği hizmetlerden dolayı çini tabak hediye etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.