VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Partiden atılacak mı?

9 Temmuz 2013

Ak Parti Bolu il yönetiminde görevli Sedat Tarakçı ve Ayşe Bozacı’nın mahkemeye kadar giden “Yorum” ...

Ak Parti Bolu il yönetiminde görevli Sedat Tarakçı ve Ayşe Bozacı’nın mahkemeye kadar giden “Yorum” kavgasında karar verildi. Mahkeme Başkanı, Tarakçı’yı Bozacı’ya hakaret ettiği için cezalandırdı. Tarakçı'nın suçu 5 yıl içinde aynı suçu işlememesi şartıyla ertelendi.

Sedat Tarakçı’nın il yönetiminde çalıştığı arkadaşı Ayşe Bozacı’nın yerel gazeteden çıkan bir haberin yorum kısmına “yakışıksız” kod adıyla “AK parti vizyonuna ne kadar yakışıyorsun da açıklama yapıyorsun. İlk önce sen AK Parti vizyonundan yoksun birisin. Senin geçmişini de biliyoruz. Sen vizyonunu olman gereken yerlerde tamamla. Belediyeden işlerin gitmesin diye AK Partidesin. Yazıklar olsun seni parti yönetimine alanlara” diye yazdı.

Ayşe Bozacı IP numarasında savcılık kanalıyla şahsın Ak Parti İl yönetiminde çalıştığı Sedat Tarakçı olduğu ortaya çıktı.

IP NUMARASINDAN ADRES TESPİT EDİLDİ

Bozacı’nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Bolu Cumhuriyet Savcılığı Türk Telekom’a yorumun yazıldığı IP numarasının kime ait olduğunun tespit edilmesini istedi.

TESPİT EDİLEN ADRES ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Türk Telekom savcılığın talebi üzerine IP numarasını hemen tespit ederek savcılığa sundu. Yorumun yazıldığı adres ise akıllara durgunluk verecek cinstendi. Çünkü IP numarası AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi olan Sedat Tarakçıoğlu’na ait işyerini gösteriyordu.

BOZACI’NIN ÜZÜNTÜSÜ İKİYE KATLANDI

Adres tespitinde yorumun yine aynı yönetim kurulunda beraber görev yaptığı, seçim zamanları beraber kapı kapı dolaştığı hatta ailecek görüştüğü Sedat Tarakçıoğlu’na ait çıkması Ayşe Bozacı’yı daha çok üzdü ve Sedat Tarakçıoğlu hakkında internet yoluyla hakaret suçlamasıyla mahkeme açtı.

MAHKEME KARARINI VERDİ

Dün yani 08.08.2013 tarihinde görülen davada hakim Sedat Tarakçıoğlu’nu suçlu buldu. Hakim Sedat Tarakçıoğlu’nu internet yoluyla hakaret suçundan para cezasına çarptırırken, Tarakçıoğlu’nun 5 yıl içinde aynı suçu işlememesi şartıyla cezasını erteledi.

TAZMİNAT YOLU AÇIK

Bu kararın ardından Ayşe Bozacı’nın Sedat Tarakçıoğlu hakkında tazminat davası açabilmesinin de önü açılmış oldu. Ayşe Bozacı isterse Sedat Tarakçıoğlu’na manevi tazminat davası açabilecek.

PEKİ PARTİ YÖNETİMİ NE YAPACAK ?

Tüm bu gelişmelerin ardından gözler AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın’a çevrildi. Kendi yönetim kurulu arkadaşına internet yoluyla hakaret ettiği mahkemece kesinleşen Sedat Tarakçıoğlu hakkında partide ne gibi bir işlem yapılacak. Parti yönetim kurulu üyeleri Sedat tarakçıoğlu’nun hem yönetim kurulunda ki bir arkadaşlarına hem de bir bayana bu şekilde hakaret edilmesini oldukça yakışıksız buluyorlar. Sedat Tarakçıoğlu’nun disiplin kuruluna sevk edilip edilmeyeceği de Kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.