VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞLIK TURİZMİNDE BURSA VE İZMİR MODELİ TARTIŞILDI

9 Temmuz 2013

  Bolu'da sağlık turizminin nasıl ilerlemesi gerektiği ve sağlık turizmine sivil toplum kuruluşlarının nasıl destek olacağı, ...

Bolu'da sağlık turizminin nasıl ilerlemesi gerektiği ve sağlık turizmine sivil toplum kuruluşlarının nasıl destek olacağı, Bursa ve İzmir örnekleriyle tartışıldı.

Bolu Sağlık Turizmi Derneği koordinesinde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın toplantı salonunda düzenlenen panele Vali İbrahim Özçimen, BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Bolu Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Murat Özmen ve davetliler katıldı.

Programın moderatörü Serhan Balkanal'ın açılış konuşması ile başlayan panelde Bursa Sağlık Turizmi Derneği Genel Sekreteri Çiğdem Dilek Atalmış, İzmir Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Bülent Cinel ve AG Medical Travel Temsilcisi İlknur Çevik, sağlık turizminin dünyadaki yeri, dernek çalışmaları ve Bolu'nun sağlık turizminden nasıl yaralanacağı konuları işlediler.

Panelin ardından bir açıklama yapan Vali İbrahim Özçimen, "Kişilerin çalışma gücünü azaltan ya da çalışmalarına engel olan bazı hastalıklar insanları doğal kaynaklardan yararlanmaya yöneltmiştir. İlimizde bu sağlık turizminde iddialı bir konuma gelmeye çalışmaktadır. Ben bu toplantının oldukça verimli sonuçlar doğuracağına inanıyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.