VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Pazar yeri alev alev

8 Temmuz 2013

Pazar yerinde, saat 15:00 sıralarında nedeninin elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen büyük bir yangın çıktı.

Pazar yerinde, saat 15:00 sıralarında nedeninin elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen büyük bir yangın çıktı. Gülaylar toptan perakende sebze meyve satış dükkanında çıkan yangın, pazar yerinde yoğunluğun olduğu saatlerde çıkması, paniğe yol açtı.

Bolu Hal Pazarı'nda çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Bugün kurulan Bolu Pazarı nedeniyle oldukça yoğun insan kalabalığının bulunduğu pazarda, itfaiyeciler de zor anlar yaşadı. Yangını söndürmek için hızlı bir şekilde müdahale etmeye çalışan itfaiye ekipleri, bir yandan da yangın çevresinde güvenlik kordonu oluşturmaya çalıştılar. Yangına müdahale ederken çok zor anlar yaşayan itfaiye ekiplerinden bir kaçı dumandan etkilenerek, itfaiye aracının yanına inip suyla başını yıkayıp rahatlamaya çalıştı.

 ELEKTRİK KABLOSUNUN PATLAMASI ÇEVREDE PANİĞE YOL AÇTI:

Yangın söndürme çalışmaları sırasında elektrik kablosunun alev alması sonucu peş peşe patlamalar meydana geldi. Bunun üzerine yangını izlemek için birbirleriyle yarış eden vatandaşlar büyük panik yaşadı. İtfaiye yetkilileri ve polis patlayan kablonun kopmasıyla birlikte, herkesi uzaklaştırıp güvenli bölgeye doğru yönlendirdiler.

 İTFAİYECİLER İÇİN BÜYÜK ŞANS:

Elektrik kablosunun kopması çok büyük bir faciaya yol açabilirdi. Kablonun koptuğu anda itfaiyeciler yangın söndürmek için çatıya çıkmışlardı ki, tam o sırada kablo yanarak koptu ve bir diğer parçada çatıya düştü. Elektrik akımına kapılma ihtimali çok yüksek olan bu olay sonucu kablonun suya değmeden çatıda asılı kalması herkes için bir şans anıydı. Sedaş yetkililerinin bu olayda elektriği kesmesi gerekirdi. Yanan bir kablo, patlayan bir kablo ve bu kablonun hemen altında da, yangın söndürmeye çalışan itfaiye görevlileri. Olayla ilgili ilk etap da yangının, elektrik kontağından çıktığı yetkililer tarafından açıklandı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında, ciddi anlamda maddi hasar kaybının olduğu söyleniyor.

1 yorum yapılmış
  • adem özer
    7 Temmuz 2013 • 11:00
    yakup abi geçmiş olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.