VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ

8 Temmuz 2013

Geçtiğimiz yıllarda Abant'ta at'a tecavüz eden mühendisin ardından şimdi de Kıbrıscık'a bağlı Çökeler Köyü'nde ineğin cinsel ...

Geçtiğimiz yıllarda Abant'ta at'a tecavüz eden mühendisin ardından şimdi de Kıbrıscık'a bağlı Çökeler Köyü'nde ineğin cinsel organına 1,5 metrelik sopayı çekiçle çaktılar. İnek iç organlarının parçalanması sonucu can çekişerek öldü.

 HABER: AYŞEGÜL TOPÇU - BOLU GÜNDEM GAZETESİ

Olay Kıbrıscık'ın Çökeler Köyü'nde meydana geldi. Geçtiğimiz Çarşamba günü köyün sürüsünü Hacer Ö. ve oğlu V.Ö(16) otlatmaya götürdü. Akşam olduğunda köye inekleri getiren anne oğul, her hanenin ineğini evlere teslim etti. Tevfik Özcan'a ait iki inek ahıra girdiğinde biri fenalaşarak yere yığıldı. Tevfik Özcan'ın kızı Münevver Aydoğan inek can çekişirken ineğin cinsel organında tahta parçası gördü. Aydoğan, ineğin cinsel organından tahta parçasını çektikçe geliyordu. İneğin içinden tam 1,5 metrelik sopa çıktı. Olay yerine Kıbrıscık ilçesinden çağırılan veteriner hekim tarafından inek kesildi. İnek kesildiğinde köylüler vahşet görüntüleri ile karşı karşıya kaldı. Veteriner hekim sopanın ineğin cinsel organına çekiçle çakıldığını söyledi. İneğin içine sokulan sopa ineğin iç organlarını parçalamıştı.

ANNESİ ÖLDÜĞÜNDEN BERİ HAYVAN OLANLARI HİSSETMİŞ GİBİ AĞLIYOR

İneğin sahibi Tevfik Özcan'ın kızı Münevver Aydoğan gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamazken diğer ineklerinin de darp edildiğini ve onun da sopa ile taciz edildiğini söyledi. Aydoğan olaydan annesinin ve babasının haberi olmadığını belirterek;"Annem kalp ve yüksek tansiyon hastası şuan hastanede tedavi görüyor. Babam da annem gibi rahatsız gözleri görmüyor ve kulakları duymuyor inekler onların tek geçim kaynağıydı. Ölen ineğin yeni buzağısı sütten kesilmişti. Annesi öldüğünden beri hayvan olanları hissetmiş gibi ağlıyor. Bunu yapan insan olamaz. Sonuna kadar bu işin arkasındayız. Hacer Ö.'den ve oğlundan şikâyetçiyiz. Hakkımızı arayacağız" dedi.

Sürüyü otlatmaya götüren Hacer Ö. hakkındaki iddiaları kabul etmeyerek Münevver Aydoğan'ın üzerine yürüdü. Köylülerin araya girmesi ile taraflar sakinleştirildi. Jandarma olayla ilgili tutanak tuttu.

SAVCILIK KONUYA EL ATTI

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Zafer Akkaya olay yerine giderek köy muhtarından ve ineğin sahibinden konuyla ilgili bilgi aldı. Akkaya olayın "Hayvana cinsel istismar" suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na intikal ettiğini belirterek; "Hayvana bunu yapan kişi çocuklara gençlere neler yapmaz bunu yapan insanın veya insanların ruh sağlığı yerinde olmadığını düşünüyorum. Bunu yapan kişi veya kişiler biran önce bulunup cezalandırılmalı" dedi.

16 Mayıs 2006 tarihinde Bolu'nun doğa harikası Abant'ta tatil yapan makine mühendisi 34 yaşındaki H.F.Y.T, binmek için kiraladığı ata ormanlık alanda tecavüz ederken yakalanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.